Vernisaj: Peisajul din vis

Revista Art Out te invita la vernisajul expozitiei de pictura „Peisajul din vis” – Laura Lucia Mihalca. Asadar, hai sa luam o pauza de cultura!

In cadrul expozitiei, vor fi prezentate peisaje reale sau virtuale, care reflecta diferite etape de lucru si stadii ale artistei. Evenimentul are loc joi, 7 august, ora 18.00 la Centrul cultural Jean Louis Calderon din Bucuresti.

Expozitia este organizata de revista Art Out, o publicatie dedicata atat artelor, cat si un spatiu pentru idei creative si dezbateri despre arta, arhitectura, patrimoniu si restaurare. Artista evenimentului, Laura Lucia Mihalca, este atat un nume tanar in peisajul artistic, curator si istoric de arta.

La vernisaj, sunt asteptati artisti plastici si arhitecti, jurnalisti, critici de arta si colectionari, dar si membrii Centrului Calderon sau reprezentanti ai institutiilor publice si membrii societatii civile. De asemenea, expozitia este o ocazie buna pentru a-i apropia pe tineri de arta.

„Noutatea peisajelor artistei consta in legatura armonioasa dintre real, vizibil, palpabil si virtual, personal, subiectiv, efemer. In acest cadru simbolic, omul ramane o prezenta sensibila si abia perceptibila. In seria de peisaje prezentate, protagonistii raman elementele naturalului: copaci, frunze, flori, paduri si munti sau mari”, se arata in comunicat.

Expoziţia va putea fi vizitata de luni pana vineri, in perioada 7 – 15 august, in intervalul orar 10.00 – 17.00. Afla mai multe detalii despre eveniment pe pagina oficiala de Facebook.

marine

FOTOGRAFII2


otter.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s