Teatru la Cinema in weekendul 28-29 noiembrie

Teatru la Cinema le propune copiilor 3 spectacole in acest weekend! Zburam cu Peter Pan, atingem noi inaltimi cu Jack si vrejul de fasole si ne despletim parul cu Rapunzel!

  • Sambata, 28 Noiembrie 2015, la Cinema City din Sun Plaza: Peter Pan

Pentru prima data, la CINEMA CITY din Sun Plaza! Vino intr-o calatorie in Tara de Nicaieri, tara copilariei vesnice, alaturi de Peter Pan, Hook, Tinkerbell si Smee!

Un spectacol de teatru interactiv pentru copii, haios si plin de acțiune. Copiii vor urmari cu sufletul la gura povestea lui Jack care, ajutat de preafrumoasa Zana, va descoperi taramul fantastic al zmeului Haplea, pe care il va invinge datorita istetimii.

Rapunzel, fata cu parul fermecat, are un singur vis: sa iasa din turnul in care o tine inchisa Mama Gothel si sa vada lumea. Insa, dupa peripetiile prin care trece impreuna cu Flynn Ryder, face o descoperire uluitoare: ea este printesa rapita de la palat in urma cu 16 ani.

Pretul fiecarui spectacol este de 16 lei pentru copii si 26 lei pentru adulti.

Rezervarile se pot face la numarul 031.005.16.20. Biletele pot fi cumparate online de pe www.teatrulacinema.ro, sau la casele de bilete ale Cinema City.

Spectacolele sunt recomandate copiilor cu varste cuprinse intre 3-7 ani.

2015-11-29-afis_RAPUNZEL_MEGAmall_68x98cm


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s