Rocket Bike Fest da startul la distractie!

S-au deschis inscrierile la o noua editie a Rocket Bike Fest, competitia de ciclism la care pedalezi in familie!

Evenimentul are loc sambata, 20 septembrie, in Padurea Cernica. De dimineata pana dupa pranz, se vor desfasura cursele de ciclism, pe 5 categorii, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

Traseele pregătite de organizatori, Asociația Help Autism și BikeXpert, se potrivesc pe rotile si experiența fiecaruia. Poti alege una sau toate categoriile de concurs, ele fiind programate una dupa alta, pe trasee care nu se suprapun

Categoriile de concurs pentru cei mai tineri sunt:

  • „Copii” – pentru vitejii cu varsta intre 3 si 10
  • „Juniori” – pentru tinerii cu varsta cuprinsa intre 10 si 14 ani, ce vor parcurge un traseu de 9 km.
  • Cei care doresc sa pedaleze în familie o pot face pe o distanta de 9 km la cursa „Family”
  • Pasionatii de cursa lunga pot lua startul în cursa „Hobby”, pe un traseu de 25 km presarat cu pasaje rapide, ruperi de ritm, catarari scurte, drum forestier si single trail pe malul lacului.
  • La categoria „Race”, pot concura pe traseul de 50 km atat sportivii legitimati cat si ciclistii antrenati pentru care performanta este un scop.

Premiile sunt acordate de sponsori si organizatori si constau in bilete de avion, city break in Amsterdam, vouchere la clinica stomatologica si la magazinul de biciclete partener, abonamente la centrul de fitness și spa, jucarii si dulciuri pentru copii. Organizatorii ofera medalii tuturor participantilor.

Profesorul Traznit si Echipa Fun Science vin si ei la Rocket Bike Fest, cu jocuri si momente de stiinta, explicate pe intelesul celor mici. De asemenea, vor fi si concerte sustinute de Trupele Tigrisori, Phobia si Zepe Zephir.

Pentru a participa la Rocket Bike Fest, inscrie-te pe site-ul oficial sau direct la Magazinul BikeXpert din Șoseaua Pantelimon nr.94.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s