Pentru o lume mai buna, Citeste Povesti!

Editura ALL lanseaza campania Citeste Povesti, pentru a readuce in viata copiilor orele de lectura.

Campania vine in intampinarea parintilor, profesorilor si celor care lucreaza cu cei mici cu sloganul „Pentru o lume mai buna, citeste-le copiilor povesti!”

Astfel, la Editura ALL regasim Guvernul de Poveste, unde Prim-Ministrul Harap-Alb are puterea de a crea locuri de munca pentru personajele povestilor „ramase fara job”. Din postura de ministru al Finantelor Publice, Praslea cel Voinic garanteaza cresterea numarului de pagini citite pe cap de locuitor, iar ministrul Educatiei, Ileana Cosanzeana, face reforma invatamantului, introducand lectura de seara in programa obligatorie.Bun venit in sediul campaniei Citeste Povesti, din mediul online!

Titlurile din progPrintrama scolara se dovedesc, de multe ori, neatractive, iar in scurt timp apar si comentariile sau referatele obligatorii. Confruntarea cu lista de lectura se transforma intr-o proba de rezistenta, din care copiii ies de cele mai multe ori dezamagiti. Ca urmare, cu greu mai deschid o carte fara strangere de inima.

PrintTinerii nu mai citesc. Romanii, in general, citesc putin. 22% dintre romani nu citesc niciodata o carte, iar mai mult de o treime nu cumpara niciodata carti (se arată într-un studiu IRES). 

Asa ca… Pentru o lume mai buna, citeste-le copiilor povesti!


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s