Pe locuri, fiti gata… Zambiti!

Copiii sunt provocati la o intrecere pentru cel mai frumos zambet! Inscrie-ti micutul in „Campionatul National de Periaj” pentru a castiga o excursie la Disneyland pentru toata familia!

Cei mici au ocazia sa se inscrie pana pe 11 mai, in acest concurs. Chiar daca sunt buni sau nu la vreun sport, pentru acest campionat s-au antrenat in fiecare zi, fara ca macar sa o stie – cu totii ne periem dintisorii in fiecare zi!

Daca micutul tau vrea sa se inscrie in cursa, ajuta-l sa intre in aplicatia de pe Facebook Zambeste Romania. Tot asa, copiii se pot inscrie cu intreaga clasa, cu sustinerea invatatorului sau a profesorului.

Competitia are doua categorii, „Familie” – la care se pot inscrie copiii de pana la 14 ani – si categoria „Scoala” – pentru elevii claselor I-VIII:

  • Familie – Aici, poate participa un copil singur sau impreuna cu familia pentru sansa de a castiga o excursie la Disneyland Paris, valabila pentru trei persoane. In plus, 100 de familii au sansa sa primeasca un kit de ingrijire orala Aquafresh®, daca fotografia sau filmuletul lor este printre primele 100 cele mai apreciate (aduna cele mai multe like-uri) de pe pagina Zambeste Romania.
  • Scoala – Daca le place lucrul in echipa, copiii se pot inscrie cu toata clasa, aratand cum trec proba de „periaj artistic”, sau „periaj cu obstacole”, sau „bob cu bob – 20 de dinti de lapte” sau oricum altfel vor sa dovedeasca obiceiurile lor corecte de igiena orala. La finalul competitiei, vor fi desemnati zece castigatori pe care ii asteapta cate 500 de euro pentru renovarea sau dotarea clasei lor – cu echipment tehnic, carti, mobilier sau alte lucruri de care acestia au nevoie.

La finalul lunii aprilie va avea loc jurizarea si vor fi contactati toti castigatorii.

Concursul face parte din campania „Zambeste Romania”, sustinuta de GSK Consumer Healthcare prin brandurile sale Aquafresh®, Sensodyne®, Parodontax® si Corega®.

Hai sa le aratam tuturor ca tanara generatie din Romania se spala pe dinti in mod corespunzator si ca periajul dentar este distractiv!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s