Little Learners – Jocul ca mod de invatare

Gradinita britanica Little Learners vine in intampinarea copiilor si parintilor, cu un program inovator, bazat pe educatia prin joc.

Daca citesti aceste randuri si esti in cautarea unei gradinite, Little Learners este, cu certitudine, cea mai buna alegere pentru copilul tau!

Te-ai gandit vreodata la succesul international al copilului tau?

La Little Learners, limba engleza este vorbita pe tot parcursul zilei, urmarind programa educationala britanica Early Years Foundation Stage/Etapa de baza pentru educatie timpurie, programa adresata copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 6 ani.

Curriculum-ul britanic, ghideaza activitatea tuturor educatorilor si copiilor.

In aceasta gradinita, fiecare copil este special, iar voia buna si zambetul sunt ingredientele esentiale ale programului de invatare prin joc, parte integranta a modelului de educatie britanica: „Play is our way of learning!”

Little Learners recunoaste ca experientele timpurii pun bazele stimei de sine, interactiunii si motivatiei unui copil. De asemenea, institutia acorda o deosebita importanta faptului ca fiecare copil este unic (‘unique child’) si ca familia are un rol important in educatia copilului.

Little Learners se angajeaza in cultivarea si promovarea experientelor pozitive pentru a se asigura de cresterea si dezvoltarea copiilor la potentialul lor maxim.

Astfel, fiecare copil:

  • asimileaza cunostintele, prin joc, in limba engleza, astfel incat comunicarea devine nativa in aceasta limba
  • are parte de un mediu de îngrijire sigur si stimulativ
  • este educat prin interacțiune și descoperire
  • are mese echilibrate, hranitoare si sanatoase
  • este implicat în activități de stimulare a aptitudinilor individuale
  • dezvolta strategii pentru a face fata unor situatii noi, provocatoare;
  • este incurajat sa exploreze lumea si sa-si exprime ideile si sentimentele ( bucurie, tristete, frustrare, teama);

Descopera gradinita Little Learners, la adresa: Str. Prof. Ion Maiorescu Nr. 22, Sector 2. Pentru mai multe informatii sau inscrieri, intra pe site-ul oficial, pe pagina de Facebook sau suna la numarul de telefon 0771.198.249.

Little Learners – The Best British Nursery in Bucharest


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s