Fa bine si dupa Craciun!

World Vision Romania continua campania „Colindator de Viitor”, sub sloganul „Fa bine si dupa Craciun”, prin care, alaturi de realizatoarea Oana Cuzino, invita romanii sa faca fapte bune si dupa Sarbatori.

In campania din decembrie 2014, vedetele Oana Cuzino, Pavel Bartos, Cabral si Daniela Nane, impreuna cu World Vision Romania, au convins aproape 200 de romani sa sprijine copiii saraci din mediul rural.

Initiativa de Craciun a atras donatori individuali pentru 190 de copii saraci, din judetele Dolj, Vaslui, Cluj, Valcea si Ialomita. Fiecare donator va contribui lunar cu 68 lei. Banii colectati vor fi stransi pentru finantarea unor proiecte de educatie si sanatate, specifice fiecarei zone in care World Vision Romania activeaza. Tot in perioada Sarbatorilor de iarna, suma donatiilor pentru cadouri a depasit 100.000 lei.

Campania „Colindator de Viitor” sustine Donator de Viitor, programul de dezvoltare comunitara al fundatiei, prin care World Vision Romania intervine in zonele cele mai sarace din tara. De la startul programului, in octombrie 2013 si pana in prezent, 765 persoane au devenit donatori lunari, sustinand copiii cu 2,5 lei pe zi.

Fa bine si dupa Craciun

„Am deschis o usa, am vazut ca se poate, am intrezarit speranta. Insa e doar inceputul. Copiii acestia, dintre care multi nu au apa curenta, electricitate, nu merg la medic deloc, au nevoie de orice ajutor, pe tot parcursul anului. Practic, cu 2,5 lei pe zi, fiecare roman poate ajuta un copil”, a declarat Oana Cuzino, ambasador World Vision Romania.

Programele World Vision de dezvoltare comunitara se desfasoara pe termen lung, cu focus pe educatie si reducerea abandonului scolar, sanatate si protectia copilului, agricultura si dezvoltare rurala, angajament civic si crestin. Prin parteneriatul cu World Vision, comunitatea se transforma, iar viata copiilor si a familiilor lor se schimba in bine.

Oana Cuzino


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s