Catalogul IKEA 2017 te inspira sa spui adio asteptarilor!

IKEA Romania a lansat catalogul produselor 2017, sub sloganul „Adio asteptarilor”. Vezi aici ce colectii noi intra in magazin.

In perioada 25 august – 10 septembrie, peste 875.000 de exemplare ale noului catalog vor fi distribuite in locuintele din Bucuresti si imprejurimi.

Catalogul de anul acesta vorbeste mai mult ca oricand despre oameni, cu un mesaj simplu, dar atat de clar: Pentru oameni, nu consumatori”. In principal, este pus accentul pe preocuparea de a inspira femeile din viata noastra sa renunte la reguli impuse de altii si sa-si faca timp de lucrurile cu adevarat importante pentru ele.

Asteptarile de la femei sunt mari si vin din multe directii: de la societate, familie, prieteni, parteneri de viata sau copii, dar credem ca ele pot fi prioritizate pentru ca lucrurile sa se intample potrivit dorintelor fiecareia. Nu avem solutii perfecte, dar avem o multime de intrebari care sa ne ajute sa redescoperim lucrurile cu adevarat importante. Pentru a ilustra mai bine tema locala, am intrebat cateva femei cu povesti diferite cum se confrunta cu asteptarile din fiecare zi.”a declarat Daniela Stoican, PR Manager IKEA Romania.

Din aceasta idee a rezultat si un film scurt, in care femei din diverse arii profesionale impartasesc din experienta lor de viata traita fara sa se conformeze asteptarilor celorlalti.

Continut editorial

Catalogul IKEA 2017 va include pentru prima oara si editoriale. 13 povesti au fost adaugate intre paginile catalogului, pentru a arata situatii de viata din mai multe colturi ale globului.

Scopul acestor articole este sa ofere exemple despre cum produsele IKEA leaga oameni diferiti din culturi diferite.

Noutatile din catalog

  • Idei pentru a renunta la asteptari acasa – Solutiile din acest catalog isi propun sa ii inspire pe oameni sa spuna adio asteptarilor. Cum ar fi sa combine modele diferite de scaune sau sa nu ofere tacamuri la masa de nunta. Sa gateasca mereu ca si cand nimeni nu i-ar vedea – ustensilele pot fi manevrate in pasi de dans, mai ales daca se pot lua direct de pe raft (pag. 34). Sa nu le ofere scaune tuturor invitatilor daca nu au; o masa intre prieteni poate fi luata oriunde, chiar si pe podea (pag. 24).

  • Colectii care vor fi lansate peste cateva luni, cum ar fi SÄLLSKAP (inspirata de designul traditional suedez) si IKEA PS 2017 (pentru viata alerta din mediul urban, cu piese de mobilier inteligente si flexibile).

  • Solutii IKEA de zi cu zi – Despre cum sa locuiesti confortabil intr-un spatiu mic si cum sa faci sustenabilitatea sa fie parte din viata ta. Si, desigur, cum sa ai o casa in care sa oferi copilului toata siguranta de care are nevoie.

Noutatile digitale – Aplicatia Catalogul IKEA

Aplicatia Catalogul IKEA primeste un design nou-nout, cu mai multe informatii pentru cei care isi doresc sa exploreze continutul catalogului. Aplicatia Catalogul IKEA este o extindere a catalogului, iar in Romania va fi disponibila de la 25 august 2016, ora 00:00.

  • Continut mai bogat si mai plin – noua aplicatie este mai usor de folosit cu ajutorul noului meniu intuitiv.
  • Contine mai multe materiale video si mai multe moduri prin care sa testezi solutii pentru acasa in format 3D.
  • O alta imbunatatire a aplicatiei este pentru modul de AR (Realitate Augmentata) care permite vizualizarea de produse in spatiul de acasa, pentru a vedea daca se potrivesc.

Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s