Boem Club organizeaza o noua editie a Concursului Musica Mundi!

Editia a III-a a Concursului „Musica Mundi” va avea loc anul acesta in perioada 24 octombrie – 1 noiembrie 2015, la unul dintre cele 3 sediiale Scolii de Muzica Boem Club din Bucuresti (Boem Club Dorobanti – Intrarea Bitolia nr. 65, sector 1, Piata Dorobanti).

Noutatea editiei a III-a a Concursului „Musica Mundi” este faptul ca anul acesta competitia se adreseaza doar cursantilor copii, adolescenti si adulti, care studiaza muzica (pian, chitara, canto, vioara, violoncel, saxofon, clarinet) in cadrul Scolii de Muzica Boem Club.

Varsta minima a participantilor este de 4 ani, iar limita superioara de varsta nu exista. Competitia este organizata de cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, Scoala de Muzica Boem Club. Juriul editiei a III-a va fi alcatuit din profesori specializati in predarea instrumentului respectiv si muzicieni.

Gala Premiantilor Musica Mundi va avea loc intr-un cadru festiv, iar premiile vor consta in vouchere, partituri, instrumente muzicale, burse de studiu si de merit.

Scopul Concursului “Musica Mundi” de anul acesta este popularizarea in cursantilor Boem Club copii, tineri si adulti a cantatului la un instrument sau cu vocea si incurajarea de a-si dezvolta aptitudinile si abilitatile muzicale, indiferent de varsta sau nivel de cunostinte.

Inscrierile se vor derula in perioada 12-17 octombrie 2015 la sediile Scolii de Muzica Boem Club.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s