Arc-en-Ciel Estival!

Vara asta, copiii sunt asteptati la activitatile derulate la Gradinita si Scoala de Vara Arc-en-Ciel.

Cei mici vor avea parte de o vacanta plina de activitati ludice, sportive, educative si interactive, la Arc-en-Ciel Estival, pana pe 26 august.

Sunt pregatite urmatoarele activitati:

  • Curs de robotica – doua sedinte pe saptamana, pentru copiii de 5-12 ani; vineri, 1 iulie, are loc si un concurs cu premii, pe tema cursului;
  • A fost odata ca niciodata… – dezvoltare personala prin teatru (un prim eveniment are loc pe 1 iulie);
  • Intalniri tematice ROGVAIV – din 4 iulie, fiecare saptamana va avea ca subiect o culoare din cele sapte ale curcubeului, iar activitatile se vor centra in jurul culorii respective: personajele si povestile, experimentele stiintifice si jocurile;
  • Saptamana Arc-en-Ciel – ultima saptamana (22-26 august) va fi destinata proiectelor copiilor (alcatuite pe parcursul verii) si concursului de fotografie „Poz(n)e de vacanta”.

Arc-en-Ciel Estival – Gradinita si Scoala de Vara numara peste 20 de editii si ii asteapta pe toti copiii dornici de o vacanta dinamica si creativa, care sa ii ajute sa creasca armonios.

Gradinita de Vara ofera programele scurt, mediu si lung.

Prescolarii care au frecventat deja gradinita vor avea surpriza sa descopere activitatile estivale, printre care, la loc de cinste, se afla cluburile de tenis si de inot, alaturi de cele deja consacrate – orele de stiinte, de muzica si miscare, orele de povesti.

Scolarii mici se vor juca nu doar cu cele 7 culori, ci si cu temele de vacanta.

Iar elevii mai mari se vor reimprieteni cu lectura, cu scrierea creativa si cu matematica.

Copiii vor porni in aventura aceasta insotiti de limba engleza, de limba germana si de limba franceza, de dans si de sunetul pianului, toate adaptate fiecarei trepte de varsta.

Sediile de desfasurare sunt:

  • pentru sectorul 1 – Mitropilit Andrei Saguna, nr.46 A
  • pentru sectorul 2 – Ion Heliade Radulescu,  nr.18

Inscrierile se primesc zilnic, intre orele 08:30 si 17:30, la telefon 0767.061.169, 0737.518.370, pentru sectorul 1, si 021.252.23.87, 021.252.46.65 – pentru sectorul 2.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s