Statia de Joca: Ajutor in dezvoltarea copilului

Statia de Joca: Ajutor in dezvoltarea copilului

La Meditatii pentru parinti, am discutat cu inventatorul Dan Popa, despre o creatie a sa, menita sa contribuie la dezvoltarea copilului mic. Statia de Joaca este o inventie care le antreneaza prichindeilor motricitatea fina, le provoaca imaginatia si le starneste curiozitatea. Afla mai multe aici.

Ideea pentru Statia de Joaca i-a venit lui Dan Popa la putin timp dupa ce s-a nascut fetita lui. „In momentul in care Leea a devenit mai mobila si sa mearga in patru labe si sa incerce sa se ridice in picioare, am observat ce eforturi considerabile depune ea pentru asta”, ne-a povestit el.

Initial, i-a construit copilului sau un turn de invatare – o scarita pentru a putea vedea mai bine ce fac adultii la mesele inalte. Apoi, a adaugat o masuta si un scaunel. La scurt timp, au urmat si panourile cu diverse activitati.

Statia de Joaca este recomandata copiilor cu varste intre 7 luni si 3 ani, avand scopul principal de a le dezvolta picilor motricitatea fina. Afla mai multe informatii despre aceasta inventie de la Dan Popa, acum, la Meditatii pentru parinti.


otter.ro

Lasă un răspuns