S-a lansat povestea Gloria si Unicornul Magic!

Povestea dedicata prematurilor a fost lansata sambata, 28 noiembrie. Iata de unde poti cumpara audiobook-ul Gloria si Unicornul Magic, ajutand astfel un copil nascut prematur.

Gloria si Unicornul Magic este creatia a 5 mame implicate in zona de parenting: Laura Frunza (blogger laurafrunza.com), Tily Niculae (blogger tilyniculae.eu), Miruna Margarit (blogger ea-si-ea.ro), Ana Nicolescu (blogger mamicaurbana.ro), Monica Popescu (jurnalist Itsy Bitsy). Impreuna, ele au compus textul si l-au inregistrat in studiourile Itsy Bitsy.

Povestea face parte din campania O poveste de Craciun pentr-un suflet prematur, initiata de Smartbox family si Parenting PR, pentru a sprijini Asociatia Unu si Unu, singura asociatie de parinti din Romania, care lupta pentru drepturile prematurilor. Banii obtinuti in urma vanzarilor si descarcarilor povestii vor merge la Asociatia Unu si Unu.

Povestea vorbeste despre Gloria, care simte ca dragostea pe care i-o ofereau parintii ei s-a evaporat de cand Petru, fratele ei, a venit pe lume. Asa ca fetita de 6 ani se hotaraste sa plece de acasa, in cautarea altor parinti. Aventura sa ii va tine pe ascultatori cu sufletul la gura, atat pe cei mici, cat si pe cei mari.

  • Poti descarca povestea AICI, cu doar 15 lei.
  • Sau poti cumpara CD-ul de AICI, cu doar 20 de lei.

Itsy Bitsy considera ca #OameniiSuntMagia, asa ca ii invita pe toti ascultatorii sa ia parte la campania O poveste de Craciun pentr-un suflet prematur.


otter.ro

Lasă un răspuns