Rezolutiile noului an

„Ce si-ar putea dori parintele unui copil de 11 luni de la 2017? In primul rand, sa fim sanatosi cu totii, sa ne putem bucura la maxim de fiecare zi. Sau, ca sa reformulez mai realist, imi doresc pentru fetita noastra cat mai putine raceli si cazaturi inofensive. Asta pentru ca stiu ca de racit sigur va raci macar de doua-trei ori, orice as face, iar de cazaturi va avea parte din plin odata ce va incepe sa mearga.

Tocmai de aceea imi doresc multa energie in anul care vine, pentru ca cea mica va avea cu siguranta si as vrea sa fiu la inaltimea solicitarilor ei de joaca si explorare. De asemenea, imi doresc sa fac fata cu mult calm si rabdare tantrumurilor ce vor veni si sa gasesc resurse si inspiratie pentru toate explicatiile pe care va trebui sa i le dau.

Bineinteles ca-mi doresc sa petrecem cat mai mult timp in trei – eu, cea mica si tatal ei -, si sa vedem impreuna cat mai multe locuri noi.”

Georgiana, mama de pici


Nu rata! Promotii grozave Chicco pregateste, de cele de Black Friday aminteste! Campanie valabila in magazine si online in perioada 07.12-31.12.2017
otter.ro

Lasă un răspuns