Peste 250 de hocheisti juniori participa la Tiriac Trophy 2018

Pe 15 si 16 decembrie, Patinoarul Tiriac-Telekom Arena gazduieste meciurile de hochei pentru copii din cadrul Tiriac Trophy 2018.

Ajunsa la cea de-a doua editie, competitia aduce pe gheata peste 250 de sportivi juniori la categoriile de varsta U6, U8 si U10, apartinand echipelor de hochei ale cluburilor Corona Brasov, Tigers Braila, Steaua Rangers, Triumf Bucuresti, Viitorul Hocheist, Husky Bucuresti si echipelor sustinute de Fundatia Tiriac: Telekom, Dedeman, Skoda, Allianz-Tiriac si Simona Halep.

Competitia Tiriac Trophy 2018 este organizata de Fundatia Tiriac in parteneriat cu Federatia Romana de Hochei pe Gheata. Comparativ cu editia anterioara, competitia de anul acesta se desfasoara intr-un cadru extins: doua zile de meciuri, de trei ori mai multi sportivi, un numar de echipe participante peste dublul celor de la editia din 2017 si trei categorii de varsta, prin includerea sportivilor la categoria U10.

”Ma bucur sa organizam anul acesta cea de-a doua editie a competitiei Tiriac Trophy. Este un eveniment sportiv de amploare, extrem de asteptat de cluburile de hochei pentru copii. Aducem impreuna copii talentati care, prin experienta dobandita in cadrul competitiilor, sustinuta de disciplina si perseverenta pregatirii sportive, ne arata in fiecare an ca fac pasi siguri catre performanta”, a precizat domnul Ion Tiriac.

Sambata, 15 decembrie, vor intra in teren echipele de hochei juniori la categoriile U6 si U8, urmand ca duminica, 16 decembrie, gheata Patinoarului Tiriac-Telekom Arena sa gazduiasca competitiile la categoria de varsta U10.

Meciurile din cadrul Tiriac Trophy 2018 se vor desfasura in intervalul orar 10:30 – 17:30 in ambele zile ale evenimentului, fiind urmate de festivitatile de premiere, planificate a se incheia la ora 18:00.

Accesul la meciurile din cadrul Tiriac Trophy 2018 este deschis publicului in limita capacitatii de 500 de locuri din tribune.

Programul de patinaj destinat publicului in cadrul Patinoarului Tiriac — Telekom Arena va fi suspendat in intervalul orar 11:00 — 12:40. Astfel, in zilele de 15 si 16 decembrie, publicul larg va avea acces pe gheata pentru activitati de agrement doar intre orele 18:00 si 19:40.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s