Fii un super erou pentru copiii cu autism din Botosani!

In judetul Botosani, sunt peste 450 de copii diagnosticati cu autism, care au nevoie de terapie de recuperare. Poti fi un super erou pentru ei, sustinand Asociatia Parintilor cu Autism din Judetul Botosani.

Desi Asociatia lucreaza intens pentru apararea drepturilor si intereselor copiilor cu autism si/ sau alte tulburari de dezvoltare, pentru recuperarea lor si integrarea in societate, doar o mica parte din copiii din Botosani beneficiaza de serviciile sale.

Asociatia este sprijinita de Primaria Municipiului Botosani si de Consiliul Judetean Botosani. In momentul de fata, asociatia are un numar de 36 de membri asociati, dintre care 32 sunt parinti ai copiilor cu TSA (tulburare din spectrul autist).

Pentru a ajuta cat mai multi copii si pentru a-si extinde activitatea, Asociatia are nevoie de ajutor financiar. Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit, daca esti persoana fizica, sau 20% din impozitul pe profit, in cazul societatilor comerciale.

Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau o donatie privata si nu te costa nimic. In cazul in care nu redirectionezi acesti 2%, banii raman statului.

Daca doresti sa sprijini si mai mult aceasta cauza, poti sa strangi formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc. si sa anunti asociatia. Un voluntar va veni la sediul tau sa ridice formularele si, ulterior, vor fi trimise catre administratiile financiare aferente. Poti suna la 0753.454.411 sau poti trimite un e-mail pe adresa apca_bt@yahoo.com.

Data limita pentru depunerea formularelor este 25 mai 2016.

Pentru a afla datele asociatiei si obiectivele sale, intra pe SITE-ul OFICIAL.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s