Lejer pe tocuri

Lejer pe tocuri - Ruxandra Rusan 01

cu Ruxandra Rusan

De luni pana vineri, intre 09:00 si 12:00

Stim ca faci foarte multe zi de zi, pentru ca cel mic sa fie sanatos si fericit, pentru ca familia ta sa fie in armonie, pentru ca la serviciu sa fie totul bine, pentru ca sa ai grija de tine si multe alte lucruri pe care le faci fara sa le mai tii socoteala.

Inainte sa fii mama, sotie, gospodina… esti femeie! Acum ai o mana de ajutor ca starea de bine sa te insoteasca intreaga zi.

Asculta “Lejer pe tocuri” si totul devine mai usor, pentru ca afli lucruri amuzante, informatii utile si pentru ca te vei bucura si de efectul Happy Music.

ITSY10141Ruxandra: Sunt mamica si jurnalist. Neaparat in aceasta ordine. Insa nu uit niciodata ca sunt si femeie. Am reusit sa fiu impacata cu mine insami. Sa imi placa de mine. Sa ma accept cu bune si rele si sa ma bucur de tot ce imi ofera viata.

Scrie-mi oricand si despre orice la ruxandra@itsybitsy.ro.

Devino prietenul nostru pe Facebook!


Articole recomandate
4 păreri la “Lejer pe tocuri

 1. Calin

  Ne place emisiunea, este revigorantă și plină de prospețime, iar Ruxandra se descurcă excelent. Muzică bună, fără poante răsuflate fără vulgarități. Felicitări !

  cu stimă, Colectivul blocului operator de la Clinica de Ortopedie și Traumatologie Cluj

  Răspunde
 2. Pingback: 22 abonamente pe un an la o clinică privată | Blogul Mamei

 3. Pingback: Lejer pe tocuri cu Ruxandra Rusan

 4. IANINA CHIRA

  MULTUMIM PT. WEEKENDUL DIN BUCOVINA PE CARE NOI L-AM PETRECUT ABIA LA SFARSITUL ACESTA DE SAPTAMANA – PT. NOI A FOST CA UN MARTISOR

  Răspunde

Lasă un răspuns