Editia de toamna a salonului Baby Expo

De astazi se deschide salonul Baby Expo pentru bebelusi, copii, viitoare mamici si parinti. Pana duminica, bucurestenii sunt asteptati la Sala Polivalenta la un targ cu cele mai noi produse ce vizeaza familiile tinere.

 

Peste 160 de companii ii asteapta pe parinti cu oferte speciale, numeroase produse si diverse servicii destinate micutilor. De la carucioare pana la trambuline, de la cursuri pentru femei insarcinate pana la interfoane pentru bebelusi, salonul cu o vechime de 10 ani acopera toate domeniile.

Pentru viitoarele mamici, a fost organizat Clubul Gravidei, unde expertii vor da sfaturi utile pentru venirea pe lume a bebelusului.
Printre evenimentele din cadrul salonului se numara:
Baby Gym: gimnastica si jocuri prin miscare; cei mici invata sa mearga in echilibru, sa se rostogoleasca, iar parintii primesc sfaturi legate de cresterea armonioasa a copilului.
Piticii Sportivi: destinat copiilor sub trei ani, concursul are patru probe – catarare, echilibru, coborare si de-a rostogolul.
Siguranta Auto: un stand unde parintii sunt sfatuiti cum sa aleaga un scaun sigur si confortabil pentru copil.
Demonstratii de prim-ajutor: formatorii si voluntarii Crucii Rosii organizeaza demonstratii interactive de prim ajutor in cazul accidentarilor casnice, rutiere sau de vacanta.
Vor veni clovni, zane si magicieni. Cei mici se vor picta pe fata si se vor distra cu baloane modelate.

Parintii sunt invitati sa participe la seminarii si ateliere interactive. Specialisti in pediatrie, educatie, nutritie si psihologie vor aborda teme precum gatitul sanatos, notiuni despre nastere si alaptare, copiii cu dizabilitati.

Salonul Baby Expo este deschis intre orele 10.00 si 19.00, iar duminica pana la ora 16.00. Intrarea la expozitie costa 10 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s