Dorian Popa este Batman, numai in Marea Aventura LEGO 2

Unul dintre cele mai cunoscute nume din showbiz-ul romanesc, Dorian Popa revine pe marile ecrane, unde ii imprumuta vocea legendarului personaj Batman din „Marea Aventura LEGO 2”, mult asteptata continuare a animatiei care a dat startul freneziei LEGO.

Despre intoarcerea in studioul de inregistrari pentru a-i da glas unuia dintre personajele care i-au marcat copilaria, Dorian Popa declara:

,,Batman era unul dintre super eroii mei preferati din copilarie, evident pentru ca avea muschi, iar Lego a fost una dintre pasiunile mele cele mai mari de atunci. Imi aduc aminte cum cea mai mare dorinta a mea era ca de fiecare sarbatoare sa primesc un set Lego cadou. Am emotii de fiecare data cand imi imprumut vocea unui personaj animat, chiar daca nu sunt la prima experienta de acest gen. In opt ani, am dublat trei personaje animate, asa ca nu pot spune ca aceasta este o activitate frecventa in cariera mea. Pentru ,,Marea Aventura LEGO 2” a decurs totul foarte bine. Cum Batman vorbeste mai grav, nu mi-a fost foarte greu sa ajung la tonalitatea vocii lui.“, a concluzionat Dorian Popa despre implicarea sa in realizarea versiunii in limba romana a animatiei „Marea Aventura LEGO 2”.

La fel de intunecat, sarcastic si egoist ca de fiecare data si adorabil ca de obicei, acest erou super cool este mereu gata sa salveze omenirea. Batman este de aceasta data putin mai bun la munca in echipa, cel putin daca toti inteleg ca el este liderul si ca e perfect in orice moment si ipostaza.

Lupta pentru a invinge inamicul si a restaura armonia ii va transporta pe Emmet, Lucy, Batman si prietenii lor in tinuturi foarte foarte indepartate, catre lumi neexplorate, inclusiv intr-o galaxie unde totul este cantat. Misiunea le va testa curajul, creativitatea si abilitatile de reconstructie, dar ii va ajuta in acelasi timp sa afle cat de speciali sunt.

O productie Warner Bros. Pictures si Warner Animation Group, in asociere cu LEGO System A/S, Lin Pictures/Lord Miller/Vertigo Entertainment, animatia „Marea Aventura LEGO 2” are premiera pe marile ecrane din 15 februarie, in varianta 3D dublata in limba romana.

LEGO, DUPLO, logo-ul LEGO, minifigurinele, piesele si imbinarea lor sunt marca inregistrata The LEGO Group. ©2018 The LEGO Group. Toate drepturile rezervate. BATMAN este marca inregistrata DC Comics. Mai multe informatii se gasesc pe pagina de oficiala Facebook/LEGOmovieRomania.

Clipul care cuprinde imagini cu Dorian Popa din studioul de dublaj, precum si declaratiile artistului despre rol si intreaga experienta a dublajului, poate fi vizionat aici:


otter.ro
Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s