Cum si cat mancam de sarbatori?

Sarbatorile reprezinta o perioada frumoasa, dar si incarcata din punct de vedere culinar. Cantitatea de carne pe care o consumam de Craciun ar fi bine sa nu fie foarte mare, mai ales daca am tinut post.

Dulciurile predomina in perioada sarbatorilor de iarna, insa e indicat sa fie servite pe post de gustari si nu asociate cu proteinele. Pentru a crea un echilibru alimentar, putem incepe cu salata boeuf la micul dejun, cozonacul sa fie consumat pana la masa de pranz, iar seara putem servi ceva usor, eventual carne de curcan.

Lygia Alexandrescu, doctor lector nutritionist, ne ofera cateva sfaturi acum in prag de sarbatori, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns