Cum sa fii o mama buna pentru fiul tau, de Alain Braconnier

De cate ori te-ai intrebat ce fel de mama este nevoie sa fii tu astazi pentru ca baiatul tau de acum, barbatul de maine, sa se simta bine in pielea lui si in largul sau cu femeile?

[imagethumb=”1213″] Editura Trei, prin autorul Alain Braconnier, medic si psihoterapeut pentru copii, ne propune cartea „Cum sa fii o mama buna pentru fiul tau”

Timpul zboara si tot ce faci lasa o amprenta… Cate exemple de barbati neadaptati vezi in jurul tau? Cum stii sa faci diferenta intre o iubire sufocanta, supraprotectoare si dragostea ta de mama ca binefacere pentru fiul tau?

Nu e un lucru usor sa cresti un baiat si cred ca esti de acord cu mine. Educatia lui este un drum plin de bucurii, dar si de obstacole.

Acum, fii sincera cu tine insati si priveste cu atentie ultimele doua-trei luni: ai auzit cumva replici de genul: “Lasa-ma, nu mai sunt un bebelus”, “Esti o mama rea”, “Ma controlezi in permanenta” sau “In afara de lectii nu mai stii altceva, draga mea mama…“?
Sau poate simti in sufletul si mintea ta (pentru ca ti-e frica sa recunosti cu voce tare) ca “baiatul tau nu te mai asculta”, “e prea timid” sau “minte“.

Acestea sunt doar cateva dintre aspectele practice tratate de Alain Braconnier in cartea “Cum sa fii o mama buna pentru fiul tau”.

Iar daca esti curioasa sa afli ce fel de mama esti in relatia cu fiul tau, gasesti la sfarstul cartii un test. Nu-ti ia decat cateva minute sa-l faci! Sper sa-ti prinda bine.

Nu iti mai poti permite sa educi oricum, de aceea “Cum sa fii o mama buna pentru fiul tau“, scrisa de Alain Braconnier si aparuta la Editura Trei, te asteapta sa o citesti.


Ultimele articole

Un comentariu la „Cum sa fii o mama buna pentru fiul tau, de Alain Braconnier”

  1. In general nu las comentarii legat e carti. De data aceasta o fac – in general citesc review-urile atunci cand le gasesc (sper sa fie de folos cuiva acest comment). Este o carte relativ buna, daca o folosesti pentru cercetare sau diverse lucrari. Scrisa intr-un limbaj deloc facil, cu multa cazuistica – folosita ca exemple (fara a avea insa concluzii), fraze greu de urmarit, extraordinar de multa psihologie( la pragul unei cercetari stiintifice din care lipseste cercetarea si validarea statistica), greoi structurata si foarte mult continut la limita patologiei freudiene.

    Este o carte pe care nu as mai cumpara-o, in calitate de „mama”, as recomanda-o in schimb psihologilor si specialistilor care lucreaza cu copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s