Miraculous. Buburuza si Motan Noir

Itsy Bitsy te invita la concurs!

Daca esti fan Miraculous. Buburuza si Motan Noir, te asteptam, sa participi la concursul cu premii oferite de Disney Channel!

Urmareste emisiunea ZapaPoveste, de luni pana vineri, de la 17:00, si fii pregatit sa suni si sa raspunzi corect!

Poti castiga unul dintre cele 5 premii oferite de Disney Channel, formate dintr-o pereche de casti buburuza, un yoyo buburuza si o fotografie cu autograf Nicole Cherry.

Pentru mai multe detalii, consulta Regulamentul General.

Indragitul serial animat Miraculos: Buburuza si Motan Noir revine cu noi episoade, incepand din 9 mai, la 17:10, la Disney Channel. Cei doi super-eroi se vor confrunta cu noi raufacatori, in incercarea lor de a proteja Parisul. Noile episoade se difuzeaza de luni pana vineri, la 17:10, pana pe 18 mai.

Miraculos: Buburuza si Motan Noir prezinta povestea lui Marinette si a lui Adrien, doi pusti aflati in primii ani de liceu, a caror misiune este de a salva Parisul de akumas, creaturi diabolice care transforma oamenii obisnuiti in personaje malefice! Cu ajutorul creaturilor lor magice, kwami, cei doi adolescenti se transforma in Buburuza si Motanul Noir, doi super eroi care lupta impotriva raului si care au parte de aventuri senzationale pe strazile si acoperisurile din Paris. Nici unul dintre cei doi nu stie adevarata identitate secreta a celuilalt. Marinette nu stie ca aliatul sau, Motan Noir este de fapt Adrien, un baiat pe care il iubeste in secret. Pe de alta parte, Adrien o trateaza pe Marinette ca pe o amica.

poza desen.jpg


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s