Castiga unul dintre cele 10 kit-uri „O Poveste Incalcita: Serialul”, oferite de Disney Channel!

Castiga unul dintre cele 10 kit-uri „O Poveste Incalcita: Serialul”, oferite de Disney Channel!

Rapunzel si gasca ei de prieteni va invita la concurs! Urmariti impreuna emisiunea ItsyBitsyNeata (luni-vineri, 07:00-09:00), in perioada 25 septembrie – 06 octombrie si prindeti momentul concursului.

Pentru a descalci raspunsul la intrebare, sunati la 0725.300.700 si Disney Channel va premiaza cu un kit de poveste, format din: ghiozdan, pahar cu pai, penar, puzzle, set de masa si un set de jucarii personalizate, toate marca O Poveste Incalcita: Serialul”.

Succes!

Pentru mai multe detalii despre participarea la concurs, va invitam sa consultati Regulamentul General.

„O POVESTE INCALCITA: SERIALUL”

O Poveste Incalcita: Serialul are premiera pe 2 octombrie, la ora 17:00, la Disney Channel.

Noul serial de animatie ne-o prezinta pe Rapunzel care incearca sa se obisnuiasca cu parintii ei, regatul pe care il conduce si oamenii din Corona. Spiritul ei neinfrant si curiozitatea fireasca despre lume o determina sa realizeze ca are multe de invatat inainte de a-si accepta cu adevarat destinul regal. Rapunzel amana momentan coroana si casatoria in pregatire pentru a porni in cautarea unor aventuri epice.

O vor insoti pe Rapunzel in calatoria ei personajele: Gheorghe Papagheorghe, amicul ei indraznet, cameleonul Pascal, calul serios, Maximus, gasca de talhari de la Ratusca Dragastoasa si un nou personaj, Cassandra, o slujnica puternica, care devine confidenta lui Rapunzel.


otter.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s