Castiga un abonament de un an la revista Ioana

Te invitam sa asculti Happy Music cu Ruxandra, de la ora 09:00 la 12:00, de luni pana vineri! Ruxandra are o noua provocare pentru tine!

In perioda 22 februarie – 31 decembrie 2016, in ultima zi de joi din fiecare luna, asculta emisiunea Happy Music, prinde momentul concursului, suna la 0725.300.700 si raspunde la provocarea Ruxandrei.

Fii prima care intra in direct si castigi un abonament de un an la Revista Ioana, oferita de Burda Romania.

Pentru mai multe detalii, citeste REGULAMENTUL.

„Revista Ioana isi rasfata cititorii luna de luna, fiind plina de idei creative, opinii curajoase, povesti de viata surprinzatoare si informatii despre moda, ingrijire si infrumusetare, sanatate, stil de viata si decoratiuni interioare. Continutul diversificat al revistei este cu adevarat unic datorita reportajelor despre oameni in situatii exceptionale, datorita ideilor noastre de vacante, datorita retetelor delicioase dar si sfaturilor pentru o viata sanatoasa si armonioasa in cuplu.”


1 gând despre “Castiga un abonament de un an la revista Ioana”

  1. Bună ziua!

    Ma numesc Solomovici Alina,am câștigat în luna septembrie un abonament pe un an la revista Ioana.Pana in ziua aceasta am primit o singura revistă de la Bursa,pe luna octombrie.La început am crezut că vecinii fac glume și îmi sustrage revista din cutia poștală,am vorbit și cu poștașul să bage revista mai bine in cutie să nu fie la vedere.
    Am sunat la cei de la Bursa să văd care este problema dar nu au răspuns,le-am trimis e-mail dar nici până in ziua de astăzi nu am primit un răspuns.
    Le mulțumesc mult pentru revista din luna octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s