Aqua Team te trimite la bazin!

Imediat vine vara si incepe balaceala!

Daca si tie iti place balaceala si ai vrea sa incepi antrenamentul de inot, urmareste emisiunea ItsyBitsyNeata (luni-vineri, 07:00-09:00) si prinde momentul concursului!

Poti fi chiar tu premiat cu un Abonament de inot Family, oferit de clubul de inot pentru copii Aqua Team! Pentru mai multe detalii, citeste REGULAMENTUL.

Aqua Team – un club de inot de performanta, care creste inotatori de performanta. Misiunea noastra este sa imprietenim copiii cu inotul si sa ii construim ca atleti. Suntem un sprijin pentru copiii talentati, pentru a ii ajuta sa ajunga pe din ce in ce mai multe podiumuri nationale si internationale. Ideea pe care merge clubul este de a le oferi copiilor talentati si muncitori, sansa de a ajunge departe pe baza muncii lor, nu pe baza puterii financiare. Pe masura ce trec de cursurile de initiere in inot si inainteaza, ajungand la inalta performanță, sportivii sunt susținuți de club.

Aqua Team este primul club de drept privat care a castigat CUPA ROMANIEI la Campionatele Nationale de Copii de la Arad, iar din anul 2011 pana in prezent, echipa noastra a castigat toate campionatele de copii si juniori din tara.

La nivel international, drapelul Romaniei a fost purtat pe podium de sportivii antrenati in clubul Aqua Team, cinci dintre sportivii clubului fiind componenti ai Lotului National al Romaniei.

Aqua Team- cel mai premiat club de inot pentru copii

Logo


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s