Vanzator de produse bio, organice

Cata incredere avem in produsele BIO?

In magazine, au coltul lor special. Le recunoastem de la o posta, dupa etichete. Stim ca sunt, teoretic, mai sanatoase. Dar cata incredere avem in produsele BIO? Despre cum sunt facute si pe cine ajuta in special, vorbim acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Produsele BIO, organice sau ecologice sunt realizate dupa anumite standarde. Cele trei certificari sunt diferite mai mult in denumire, de la o tara la alta. Acelasi produs denumit BIO la noi este organic in Franta, de exemplu.

Pentru a obtine una dintre certificari, producatorul trebuie sa indeplineasca un set de reguli, cum ar fi:

  • sa nu foloseasca ingrasaminte chimice;
  • sa nu foloseasca pesticide;
  • sa nu produca organisme modificate genetic;
  • sa nu iradieze.

Astfel, macar in teorie, produsele BIO ar trebui sa fie mai sanatoase si recomandate mai ales pentru femei insarcinate, copii si persoane care au diverse tulburari hormonale.

Insa, Cristian Margarit, consultant in nutritie si fitness, ne avertizeaza ca produsele BIO de sine statatoare nu sunt suficiente pentru a duce un stil de viata sanatos. El ne ofera si niste sugestii pentru a profita cat mai mult de pe urma acestor produse si ne ajuta sa le alegem cu grija. Afla sfaturile sale acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador


otter.ro
Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s