Aproape 150 de copii au calatorit cu „T…RENul lui Mos Craciun”

Ajuns la a 4-a editie, evenimentul „T…RENul lui Mos Craciun” este o calatorie magica de o zi, dedicata celor mici si are o implicare sociala in viata comunitatii.

‘T…RENul’ este format din vagoane care poarta pentru o zi numele faimosilor reni ai lui Mos Craciun: Rudolf, Comet si Dancer. CFR ofera copiilor o calatorie magica si o atmosfera de sarbatoare, cu spectacol de magie, expozitie de desene, trenulete electrice si cu povesti din lumea minunata a copilariei.

Invitatii speciali ai evenimentului au fost micutii de la Casa de Copii SOS Satele Copiilor, mulți dintre ei aflandu-se la prima lor calatorie cu trenul.

Pe parcursul calatoriei, copiii au invatat ca trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul inconjurator si ca regula de baza pentru a calatori este aceea de a avea un bilet.

Aproape 150 de copii au plecat in aventura de cautare a lui Mos Craciun, in calatoria cu trenul pe ruta Bucuresti—Sinaia.

In asteptarea lui Mos Craciun, timp de aproximativ sase ore, cei mici au vizitat Saloanele Regale din Bucuresti si Sinaia, expozitia de trenulete electrice, iar la intoarcere un calator special s-a aflat in tren alaturi de ei: Mos Craciun.


Nu rata! Promotii grozave Chicco pregateste, de cele de Black Friday aminteste! Campanie valabila in magazine si online in perioada 07.12-31.12.2017
otter.ro

Lasă un răspuns