Zambetul de dimineata

In acesta noua editie a emisiunii Pretuieste viata, Andreea Marin ne impartaseste secretul ei pentru o zi vesela si optimista inca de la primele ore ale diminetii.

Chiar daca este o zi cu nori si umbra pesimismului risca sa ne strice starea, Andreea ne propune sa alegem un mod diferit de a ne incepe ziua, sa mergem catre o noua zi cu un zambet larg pe fata, mai ales ca primii pe care ii vedem dimineata sunt cei dragi.

Ei, cum mi-ar sta sa-i ofer privelistea mamicii bosumflate la prima ora a diminetii? Ce-i daruiesc, la inceput de zi, cand ma zareste printre gene? Nepriceputa la glume cum sunt, macar o fata luminoasa ii pot oferi.„, spune Andreea Marin.

Ea ne indeamna sa folosim ce ingrediente personale avem pentru buna dispozitie, in mod constient, inca de dimineata, pentru ca startul unei zile este foarte important. Afla in continuare care sunt solutiile Andreei Marin pentru starea de bine inca din zorii zilei.

 

 

logo

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya(1)

 


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s