Gala Excelentei in Muzica la Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti, organizeaza Gala Excelentei in Muzica!

Sambata, 21 iunie, de la ora 10, esti asteptat la teatru Act la Gala Excelentei in Muzica Boem Club – primul spectacol din cadrul Concertelor „Muzicieni in devenire”. Totodata, in cadrul Galei  Excelentei in Muzica se acorda cursantilor cu rezultate deosebite in 2014 si bursele de merit Boem Club, care constau in participarea gratuita la cursurile Scolii de Vara Boem Cub.

Aproximativ 100 de cursanti de nivel incepator, intermediar si avansat ai Scolii de Muzica Boem Club si 25 de profesori si invitati speciali vor canta la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet, oboi, block flute, flaut sau cu vocea. Interpretii care vor concerta au varste cuprinse intre 3 si 60 de ani, intrucat Scoala de Muzica Boem Club ofera lectii de muzica pentru orice varsta si orice nivel. Experienta muzicala a cursantilor pleaca de la 6 luni si ajunge, in cazul unora dintre ei, la cativa ani, toti avand in comun pasiunea si dragostea pentru muzica.

trofee Scoala de Muzica Boem ClubRepertoriul concertului cuprinde in afara momentelor solo, momente de muzica de camera, duete pentru vioara si pian, pentru chitara, voce si chitara, piese de pian la patru maini, iar ritmurile vor trece de la muzica clasica, la blues, rock, latino, dance, R & B.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s